Reclaim the torp

Reclaiming the Torp

Trädgårdstomten har tagit sig ut på landet och planerar att ta över de ställen där det sällan finns folk. Han och hans fränder menar att sådana ställen som inte bebos och vördas, utan används sporadiskt inte kan räknas som de som äger dem på papprets egendom. Tvärtom är det nyttjaren som ska ha äganderätten. Därför har trädgårdstomtarnas kamporganisation NANO (Nanologiskt Aggressiv NytomteOrganistion) beslutat att ta över sådana outnyttjade ställen.

Det ligger helt i linje med den vidare kampanjen Reclaim the Garden och Reclaim the Torp ska ses som en del av denna mer övergripande kampanj.

Det finns dock sätt att undgå detta. För det första kan man fylla trädgården med trädgårdstomtar, eftersom då är trädgården rent tekniskt bebodd och behöver därför inte besättas. Ett andra sätt är att sätta in ett ekonomiskt bidrag på NANO:s hemliga bankgirokonto, så att du stödjer denna rättvisekamp.

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Försök du fylla torpträdgården med trädgårdstomtar och du kommer stöta på patrull från SJAATA - Systrarna Johanssons Agressiva Anti-Tomte Attack. Fullskaligt krig i trädgården kan bli effekten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback