Nya vedermödor

Nya vedermödor

Se de två trädgårdstomtarna som djärvt korsar en mycket strid ström. Här ser ni ingen tvekan och ingen brist på mod. Precis så har det nya året börjat, motigt och liksom ogint. Ingenting kommer gratis och det lilla man har vill vissa somliga ta ifrån en...

Vi ska kanske begrunda den ihärdige guruns uppfattning om vad en människa behöver äga. En sko, en annan sko, ett ländkläde, en huvudbonad, en mugg, ett fat och en sked...

Som ni ser har de två trädgårdstomtarna allldeles för mycket med ägodelar där de kämpar sig fram i vattenmassorna. Vi ska dock inte känna någon oro... snart kommer det att komma en representant för den nya regeringen och ta ifrån dem överskottet. "Den som inte arbetar ska heller inte äta!"

Tyckte ni att den devisen lät bra? Det tyckte man i Sovjetunionen oxå, särskilt i arbetslägren... resultatet blev att den som inte orkade arbeta svalt ihjäl. Vid närmare eftertanke platsar nog moderaterna som det nya arbetarpartiet; Moderatkommunisterna!!!

Kommentarer
Postat av: Katarina Power

Hej!
Det var mycket att läsa och jag har inte kollat allt, men en bild var slående. Jag syftar på när Borg köper fisk. I det läget drabbas han själv av allt han ställt till med och har samtidigt gjort det möjligt för oss andra att lägga på hutlösa belopp för självklara tjänster. Hut går hem.
Hälsningar
Katarina

2007-09-07 @ 23:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback