Trädgårdstomtens sängtest

Trädgårdstomtens sängtest
Idag har trädgårdstomtarna och tomtorna testat en säng. Sängen utsattes för de mycket speciella och stenhårda trädgårdstomtekraven. Det gick nu inte så bra, för sängen.

Testets första del gick ut på att testa tryckfördelningen. I sängens mitt satte sig tio trädgårdstomtar. Sedan flyttade de sig runt i sängen. Resultatet var uruselt. Alla trädgårdstomtarna var mycket missnöjda. En av dem så missnöjd att han slog på sängen med sitt nya basebollträ.

Testets andra gick till så att tio trädgårdstomtar hoppade upp och ned 45 000 gånger i sängen. Detta skulle testa liggytans hållbarhet. Uruselt sa tomtarna unisont. Speciellt misslynta var trädgårdstomtorna, som inte ville vara med på bild eftersom de såg ovanligt sura ut.

Testets tredje del testade sängens fjädring. Nu hoppade fyra trädgårdstomtar och tomtor upp och ned cirka 20 000 gånger på olika ställen i sängen. Sängen visade nu tydliga utmattningstendenser. En trädgårdstomta var jätteupprörd eftersom sängtillverkaren lovat att denna säng skulle hålla längre än allt annat.

"- Allt är lögn!" konstaterade hon.

Slutligen testades hopp från trampolin av tomte ned på sängen. 30 tomtar hoppade 100 gånger var från 1 meters höjd. Sängen var nu totalförstörd.

Sängexperten Ambjörn Svinhuvud:

"- Tillverkaren av den här sängen är helt klart en skurk och ogärningsman. Dold bakom kvasivetenskapligt grundlösa påståenden försöker han lura på den intet ont anande kunderna ren smörja! Skulle den här sängen hålla mer än ett par år? Tillåt mig småle! Det måste i så fall vara för en anorektisk femåring, som sover väldigt lugnt. Eländet duger ju inte ens att begrava folk i... hmmpff..."

Trädgårdstomten med basebollträt bröt här in:

"- Tja, en riktig trädgårdstomte bygger ju sin egen säng och använder då företrädesvis sten i bottnen och mjukar sedan upp det hela med lite mossa. Och det kostar nästan ingenting mer än besväret att släpa hem stenen och mossan... Det är ju bara dumt folk som köper sådan här skit..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback